Το ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο "Κερκυραϊκό Μυστικό"


Hotel Corfu Secret - το ξενοδοχείο μας από την πίσω πλευρά

Ο αρχιτεκτονικός ρυθμός και οι λεπτομέρειες της κατασκευής του, ταξιδεύουν τον επισκέπτη στον 18ο και 19ο αιώνα και το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα.
Η διακριτική πολυτέλεια και το βενετσιάνικο στυλ με επιρροές από την Γαλλική και Αγγλική παρουσία στο νησί, κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Το Hotel Corfu Secret είναι ένα ρομαντικό ξενοδοχείο (κατασκευάστηκε στα μέσα του Αυγούστου του 2006) και ανήκει στην κατηγορία των Boutique Hotels - Ρομαντικά ξενοδοχεία - Ξενοδοχεία Κέρκυρας.

Από το ξενοδοχείο μας μπορείτε να απολαύσετε την μοναδική πανοραμική θέα προς όλο το νησί της Κέρκυρας κι ένα πραγματικά μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Στο νησί μας σίγουρα θα βρει κανείς πολλά ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα. Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει το Corfu Secret να ξεχωρίζει από τα άλλα καταλύματα της Κέρκυρας?

Ο σεβασμός στον ρυθμό και τις παραδόσεις της Κέρκυρας, το προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια περιβάλλον, η καθαριότητα και ο σεβασμός στις επιθυμίες του επισκέπτη, σκοπό έχουν να μετατρέψουν την διαμονή του σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το Hotel Corfu Secret είναι δυναμικότητας 23 πολυτελών δωματίων, τοποθετημένα σε επτά αμφιθεατρικά επίπεδα και τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με μια μεγαλοπρεπή εξωτερική μαρμάρινη σκάλα.

Διαθέτει χώρο υποδοχής (reception), σαλόνι, εσωτερική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αλλά και βεράντα με πανοραμική θέα για το σερβίρισμα του πρωινού και των μικρογευμάτων, μπαρ και μικρό μπαρ στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου μας εκτός από την πανοραμική θέα στο Ιόνιο, παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες για να σας χαρίσουν μια ειδυλλιακή διαμονή στην Κέρκυρα. Η ζεστή και οικογενειακή φιλοξενία περιμένει τον επισκέπτη μας.

Διακοπές στην Κέρκυρα σημαίνει Corfu Secret. Επιθυμία μας είναι εδώ ο επισκέπτης να αισθάνεται φιλοξενούμενος και όχι πελάτης.
Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί ωραίες στιγμές και εμπειρίες ….