Δεξιώσεις

Δεξιώσεις, Συνεστιάσεις, Συναντήσεις στην Κέρκυρα


Δεξιώσεις στην Κέρκυρα

Από ένα δροσερό κοκτέιλ μέχρι κάποιο τοπικό μενού. Το ξενοδοχείο μας θα οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο την δεξίωση ή την φιλική συνάντηση που θα του ζητηθεί με τον καλύτερο τρόπο και προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Διοργανώστε δεξίωση για την εταιρίας σας ή για κάποιο προσωπικό σας γεγονός, οργανώστε μια συνάντηση φίλων ή ένα reunion σ' ένα πολυτελές περιβάλλον με θέα όλο το νησί της Κέρκυρας και την θάλασσα του Ιονίου.

Εκδήλωση στην Κέρκυρα

Το προσωπικό του Corfu Secret θα σχεδιάσει μαζί σας την εκδήλωση της αρεσκείας σας μέσα από μια σειρά παρεχομένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, εντός ή εκτός του ξενοδοχείου μας σε αίθουσες ή χώρους που μαζί θα συναποφασίσουμε.

Στο λόμπι του ξενοδοχείου ή στην βεράντα με την φανταστική θέα αλλά και σε χώρους εκτός ξενοδοχείου όπως δίπλα στο κύμα ή στον κήπο παραδοσιακής βίλας η δεξίωση σας θα έχει σίγουρη επιτυχία.

Δεξίωση στο hotel Corfu Secret

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κάθε άλλη απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail reservation@corfusecret.gr