Διακόσμηση

Ξενοδοχεία στην Κέρκυρα - Η διακόσμηση


Hotel Corfu Secret - διακόσμηση

To Hotel Corfu Secret ανήκει στην κατηγορία μπουτίκ ξενοδοχεία Κέρκυρας. Την ευθύνη της διακόσμησης των χώρων του ανέλαβε ομάδα ελλήνων διακοσμητών υπό την καθοδήγηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κου Σπύρου Λάσκαρη.

Με τα ποιοτικότερα υλικά και προϊόντα των πλέον επώνυμων διεθνών Οίκων προσπαθήσαμε να κάνουμε το Corfu Secret διαφορετικό από άλλα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και να δώσουμε την αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας αλλά και συνάμα την άνεση που προσφέρει η τεχνολογία. Σε όλους τους χώρους η αίσθηση που κυριαρχεί είναι η ρετρό πολυτέλεια καθώς και παλιά αρχιτεκτονική της Κέρκυρας.

Τα antique μάρμαρα και πλακίδια πορσελάνης, το ξύλο καρυδιάς, οι γύψινες διακοσμήσεις, τα αγάλματα αλλά και οι μαρμάρινες παραστάσεις, ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε παλαιότερες εποχές της Κέρκυρας και συνάμα δένουν όλα μαζί σ' ένα σύνολο πολυτέλειας και άνεσης.

Παραδοσιακά χρώματα αλλά και ο χρυσός, δείγμα ευμάρειας τα παλαιότερα χρόνια, κυριαρχούν στους χώρους των δωματίων και των κοινοχρήστων χώρων.

Τα γλυπτά

Τέλος την τελευταία πινελιά στους χώρους έδωσε η διεθνούς φήμης γλύπτρια Koralia Kolaeti. Κατασκευές και γλυπτά από πορσελάνη σε χρώματα που δένουν με τους χώρους και αφήνουν την φαντασία να καλπάζει.

Ενα ρομαντικό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα όπου ο επισκέπτης χαλαρώνει απολαμβάνοντας τις ήρεμες εναλλαγές χρωμάτων και υλικών, φυσικών ή μη και ζει την έντονη διαφορετικότητα, αφού αισθάνεται συνεχώς ότι βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα σύνολο όπου θα μετατρέψει τις διακοπές στην Κέρκυρα σε μια καινούργια εμπειρία, ακόμη και γι αυτούς που δεν επισκέπτονται την Κέρκυρα ή τα Ιόνια νησιά για πρώτη φορά, ακόμη και γι αυτούς που διέμειναν σε άλλα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα . Εσείς τελικά θα μας πείτε εάν το πετύχαμε.